tel: 0517 391081
info@cbo-nwf.nl

Werken bij onze kinderopvang of basisonderwijs

Bij CBO Noardwest Fryslân combineren wij kinderopvang en basisonderwijs. Voor beide zijn wij geregeld op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's. Dat kan zijn op vaste basis, tijdelijke basis of als stagiair.

Staat er nu op onze site geen passende vacature, maar wilt u graag bij onze kinderopvang of ons basisonderwijs aan de slag - stuur ons dan een open sollicitatie. Deze houden wij één jaar in portefeuille. 

Collega's kinderopvang

Wij zoeken per direct:

  • Een pedagogisch medewerker voor de BSO De Swirrel in Britsum (maandag, dinsdag en donderdag). Dit betreft een tijdelijk contract tot de zomervakantie 
  • Invallers voor onze locaties (werktijden in overleg)

Klik voor de advertentie hier. 

Voor meer informatie en sollicitatie: 

pj.scholtanus@cbo-nwf.nl (0517-391007)

Stage kinderopvang

Wilt u stage lopen op de opvang van onze kindcentra? Neem dan contact op met de directeur van het betreffende kindcentrum. Deze kan u meer vertellen over de mogelijkheden.
Het overzicht van de 17 verschillende locaties vindt u onder 'Onze Kindcentra'.

Stage basisonderwijs

Wilt u stage lopen op een van de basisscholen van onze kindcentra? Neem dan contact op met de directeur van het betreffende kindcentrum. Deze kan u meer vertellen over de mogelijkheden.
Het overzicht van de 17 verschillende locaties vindt u onder 'Onze Kindcentra'.

Invalkrachten basisonderwijs

Voor de basisscholen van onze kindcentra zijn wij regelmatig op zoek naar invalkrachten. Wilt u bij een van onze scholen werken als invalkracht, maak dan uw belangstelling kenbaar via info@cbo-nwf.nl.